Använd automatiskt sparande och automatisk ifyllning

Spara data automatiskt

När du besöker webbplatser och anger användarnamn, lösenord, bankkortsuppgifter eller adresser i onlineformulär, uppmanas du av Kaspersky Password Manager att lägga till detta i valvet.

Logga in på webbplatser

Varje gång du besöker en webbplats söker Kaspersky Password Manager efter konton som du sparat för den här webbplatsen. Baserat på sökresultaten och dina aktuella inställningar kan Kaspersky Password Manager antingen logga in dig, visa konton som du kan välja bland eller uppmana dig att skapa ett nytt konto:

Obs! För att webbläsartillägget ska fungera måste valvet låsas upp.

Om du har aktiverat automatisk inloggning och har valt ett standardkonto för webbplatsen kommer Kaspersky Password Manager att logga in dig automatiskt med standardkontot.

Obs! Kaspersky Password Manager kan inte logga in dig automatiskt om CAPTCHA används på webbplatsen.

Öppna och logga in automatiskt på en webbplats från programmets huvudfönster

Logga in på en webbplats med hjälp av tillägget för Safari

Logga in på en webbplats med hjälp av tillägget för Firefox eller Chrome

Fyll i adresser och bankkortsuppgifter automatiskt

När du shoppar online söker Kaspersky Password Manager igenom valvet efter bankkort och adresser för att fylla i fälten för frakt och betalning. Om valvet innehåller lämpliga poster, uppmanas du av Kaspersky Password Manager att välja den adress eller det bankkort du vill använda för onlineformuläret.

Du kan inaktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning om du inte vill att Kaspersky Password Manager fyller i onlineformulär åt dig.

Se även

Installera webbläsartillägg

Lägg till poster i valvet

Tillägg för Kaspersky Password Manager